• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  vliegen met klm

  Vliegticket Borneo

  Een vliegticket Borneo op maat

  Naast het op maat maken van jouw Borneo reis, kan Riksja Borneo ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een Borneo vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. (Borneo bouwstenen of een Borneo rondreis).

  óf: zelf je ticket Borneo zoeken en boeken

  Je kunt ook zelf je Borneo vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Borneo reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

  Vliegtarieven Kuala Lumpur of Singapore

  klm Laagseizoen vanaf €799,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur retour
  Hoogseizoen vanaf €1042,- p.p. Economy Overstap geen
  Laagseizoen vanaf €654,- p.p. Economy Route Amsterdam - Jakarta - Kuala Lumpur retour
  Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap Jakarta
  singapore airlines Laagseizoen vanaf €694,- p.p. Economy Route Amsterdam - Singapore retour
  Hoogseizoen vanaf €822,- p.p. Economy Overstap geen
  emirates airlines Laagseizoen vanaf €685,- p.p. Economy Route Amsterdam - Dubai - Kuala Lumpur retour
  Hoogseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Overstap Dubai
  malaysia airlines Laagseizoen vanaf €916,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur retour
  Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap Londen

  Inbegrepen

  Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Maleisië).

  De laagste vliegticket tarieven

  Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Maleisië vliegticket.

  Wijzigingen voorbehouden

  Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

  Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

  Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Maleisië.

   
  /* */