• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Bouw je Borneo-reis met kinderen

  hulpproject kindjes maleisieIndividuele familiereis Borneo

  Ook met kinderen kun Borneo ontdekken. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken, zeker met onze hulp. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar de afstanden zijn minder groot en het tempo ligt een tandje lager. Combineer een avontuurlijke rondreis met een ontspannen vakantie: de ene dag loop je in een levendige stad of door de jungle, de volgende dag is het relaxen op poederwitte stranden.

  Houd er wel rekening mee dat Borneo wat minder geschikt is voor heel jonge kinderen: er komt malaria voor en in de jungle maak je vaak lange wandelingen.

   

  Riksja Family: samen de wereld ontdekken

  Naast Borneo bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze vind je terug op Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Ze adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

  “Reizen met kinderen is vooral heel leuk. Ze laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken. Bovendien is contact met mensen ter plaatse veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

   
  /* */