• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Bouw je Borneo-reis met kinderen

  hulpproject kindjes maleisieIndividuele familiereis Borneo

  Met de kinderen een reis naar Borneo maken? Doen! Op Borneo combineer je een avontuurlijke rondreis met een ontspannen vakantie. De ene dag loop je in een levendige stad of door de jungle, de volgende dag is het relaxen op poederwitte stranden. ’s Avonds geniet je van Maleise kipsaté met pindasaus en een verse fruitshake. Wij passen het reistempo, afstanden en slaapplekken van onze rondreizen graag voor jullie aan. Houd er wel rekening mee dat er op Borneo Malaria voorkomt en je in de jungle vaak lange wandelingen maakt. Voor de allerkleinste dus minder geschikt.

   

  Riksja Kids: samen de wereld ontdekken

  Naast Borneo bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Kids. Riksja Kids bestaat uit een team van reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

  “Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Kids

   
  /* */