• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  Kleinschalige accommodatie - Maleisië vakantie

  Maleisië overnachten - homestayOvernachten in Borneo

  Voor onze Borneo bouwstenen en rondreizen kijken we naar sfeervolle slaapplekken die passen bij de plek waar je op dat moment bent. Daarbij maken we een selectie van kleinschalige en afwisselende slaapplekken. We leten vooral op een combinatie van sfeer, ligging, service, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding.  

  Juist deze mix van accommodaties geeft een bijzonder tintje aan je reis: overnachtingen zijn niet alleen een plek om te slapen, maar maken een belangrijk deel uit van je reis. Hieronder vind je een impressie van de categorieën slaapplekken die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het combineren van deze leukste plekjes.

   

  Karakteristieke accommodatie

  Zo slaap je bijvoorbeeld te midden van de jungle om zo écht te kunnen genieten van de omgeving, waarbij je in de avond in dromenland belandt met het geluid van zingende vogels en apen. Maar je verblijft ook een nachtje in een traditionele longhouse van een stam. Natuurlijk wisselen we dit af met wat luxere slaapplekken. Denk aan comfortabele bungalows, chalets of lodges. In de steden proberen we altijd een plekje voor je te regelen in hartje centrum, zodat je vanaf je hotel genoeg kunt ondernemen. 

   

  Speciale slaapplekken

  Omdat ook wij zo nu en dan van een beetje luxe houden, bieden wij special stays aan. Deze zijn net wat sfeervoller en/of comfortabeler, zodat je na alle ervaringen ook extra kunt ontspannen. Je vindt deze mogelijkheden onder de kopjes ‘upgrades’ of ‘special stays’. Onder andere tijdens onze Tropisch toetje Lankayan bouwsteen overnacht je in een speciale slaapplek.

  Lankayan eilandKuching Damai resortGaya eiland resortGaya eiland resort kamer

   

  Eenvoudige accommodatie

  Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele en schone accommodaties. Je hebt een eigen kamer, een cabin of een chalet met eigen toiletfaciliteiten. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan de jungle van Sukau overnacht je in een lodge aan de oevers van de Kinabatangan rivier. Dit is tijdens de bouwsteen Orang oetans en cruisen met de jungleboot. Deze meer basic accommodaties zijn wel zeker met zorg geselecteerd ook gelet op de locatie. Ze zijn namelijk mooi gelegen aan het strand of aan de rivier.

  Tabin wildlife reserveIban longhouseBako nationaal park chaletBako nationaal park kamerTabin wildlife reserve kamer

   

  Heeft deze informatie je geholpen?

  83,33% vond deze informatie nuttig (gebasseerd op 6 beoordelingen)

  1 Star2 Stars
  Loading...
   
  /* */