• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Mangrove, apen en vuurvliegjes bij Kuching

  Mangroven, apen en vuurvliegjes

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  Reisschema: Kuching - Semenggoh - Santubong - Kuching
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 198,- p.p. bij 2 personen

  Deze bouwsteen neemt je mee naar de orang-oetans in het Semenggoh Nature Reserve, een opwindende mix van avontuur en wildlife. Je maakt een mooie boottocht, waarbij je hopelijk apen, krokodillen en vuurvliegjes ziet. En wie weet spot je zelfs dolfijnen!

  Excursies: Excursie naar Semenggoh en Wildlife cruise in Santubong
  Transport: Transfer van het vliegveld naar het hotel
   • Vlucht
   • Fooien
   • Eten en drinken
   • Optionele excursies

  Dag 1 – Semenggoh Rehabilitation Centre

  Het Semenggoh Rehabilitation Centre is het tijdelijke huis voor de met uitsterven bedreigde diersoorten. Vooral orang-oetans die in gevangenschap hebben geleefd worden hier opgevangen. Hier leren ze hoe ze kunnen overleven in de vrije natuur en hoe ze het beste eten vinden. Op het moment dat de dieren zijn klaargestoomd, begint hun nieuwe leven: in de wildernis, hopelijk zonder zorgen en met voldoende vaardigheden. Je bezoekt het centrum tijdens voedertijd, om zo de bijzondere dieren in actie te zien.

  Dag 2 – Een wildlife cruise

  In de middag word je gebracht naar de Santubong Peninsular. Hier stap je op een boot om de Santubong rivier te verkennen. Hier worden vaak dolfijnen gespot, dus houd je ogen goed open. Je vaart langs mangroven, op zoek naar wilde dieren. Denk aan neusapen, krokodillen en vuurvliegjes. En vergeet natuurlijk niet je camera mee te nemen, want foto’s maken zal je ongetwijfeld veel doen!

  borneo reis kuchingDag 3 – Tijd om afscheid te nemen

  Na je ontbijt is het tijd om uit te checken en door te reizen naar de volgende bestemming, afhankelijk van welke bouwstenen je hebt gekozen. Wil je nog een laatste keer van de omgeving genieten? Maak dan nog een ommetje door de natuur en naar het strand.

   
  /* */