• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Maleisie en Borneo reisfanaat NadiaDe reisfanaten van Riksja Borneo

  Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs. Met muurschilderingen van olifanten en Cubaanse dames raken wij nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

  Riksja Borneo is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

   

  Onze partner ter plaatse

  In Borneo werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Borneo reis, in goede handen bent.

   

  Neem contact met ons op of stel je eigen Borneo reis samen met onze bouwstenen.

   
  /* */