• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  Maleisië vakantie - kinderen

  rondreis borneoIndividuele Borneo rondreizen

  Rondreis Borneo: Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

  Het Maleisische Borneo is ruig met veel afgelegen jungle gebieden, traditionele stammen en de beste duiklocaties ter wereld. Onze Borneo rondreizen hebben we gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) die we het beste bij elkaar vinden passen, te combineren. Wil je de rest van het land ook ontdekken, neem dan een kijkje bij onze West-Maleisië rondreizen.

  Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

  Kies je favoriete Borneo rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Apen spotten met een tropisch toetje

  Reisschema: Kuching – Menyang Tais Longhouse – Bako NP - Kota Kinabalu –Sepilok – Sukau
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 2142,- p.p. bij 2 personen

  Historische steden, tropische regenwouden, orang-oetans en bounty strandjes. Een paar hoogtepunten van deze korte rondreis door Borneo, het betoverende en groenste gedeelte van Maleisië. In 2 weken ontdek je het jungleachtige zuiden van Borneo waarbij je kennis maakt met de oorspronkelijke bewoners tijdens je verblijf in een echt longhouse. De gids neemt je mee naar het kleine Bako National Park waar je oog in oog komt te staan met de zeldzame neusapen. Via Kota Kinabalu reis je verder noordwaarts waar je een bezoek brengt aan het wereldberoemde Orang-oetan opvangcentrum in Sepilok. Je verblijft middenin de jungle aan de indrukwekkende Kinabantangan rivier die de staat Sabah doorkruist. Je sluit je rondreis af op het tropisch eiland Lankayan waar je heerlijk kunt bijkomen van alle jungle indrukken. Lees verder over deze 15-daagse Borneo-reis.

  Voeg deze rondreis toe aan je Borneo reisplan!

  Ultiem Borneo

  Reisschema: Kuching – Bako NP – koppensnellers – Mulu NP – Kota Kinabalu – Tabin NP – Sandakan – Sukau - Lankayan
  Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
  Reissom: € 3181,- p.p. bij 2 personen

  Je wordt 3 weken lang ondergedompeld in de wereld van de modderige rivieren, mensapen en kleurrijke natuur tijdens deze Borneo reis. Het tropisch regenwoud staat centraal, je bezoekt een aantal waanzinnig mooie parken. Je wordt gewekt door de natuurlijke geluiden van het regenwoud, je verblijft midden in de jungle van Borneo. Je begeeft je diep in de jungle waar je kennis maakt met de echte koppensnellers en oog in oog komt te staan met de zeldzame orang oetans en neusapen. Bewonder in Mulu National Park de grote zwermen vleermuizen en neem een moddermasker in de jungle van Tabin. Tenslotte sluit je de Borneo rondreis af op de tropische stranden van Lankayan, droom weg bij de aanblik van de witte zandstranden of neem een duik in de helderblauwe zee. Lees verder over deze unieke Borneo-reis.

  Ontdek Borneo en Maleisië

  Reisschema: Kuching – Bako NP – Mulu NP – Sukau orang oetans - Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Pulau Penang – Pulau Langkawi
  Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
  Reissom: € 1778,- p.p. bij 2 personen

  Tijdens deze Borneo rondreis combineer je het authentieke Borneo en de ontwikkelde westkust van West Maleisië. Je ontdekt tijdens deze reis Borneo met haar ongerepte natuur waar je neusapen, orang oetans en olifanten vindt.  Vervolgens vlieg je naar Kuala Lumpur waar je midden in de bewoonde wereld belandt. Je reist verder door naar Cameron Highlands waar je een kopje thee drinkt tussen de theevelden. Na een culinaire beleving aan de westkust sluit je je vakantie af op het geliefde eiland Langkawi. Lees meer over deze complete Maleisië en Borneo-reis.

  1
  van
  3

   

   

  Algemene informatie Borneo rondreizen

  Wat is inbegrepen in de Maleisië rondreizen?

  – Je overnachtingen zijn met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
  – Het vervoer zoals beschreven in het van-dag-tot-dag-programma
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in de Borneo rondreizen?

  – De vlucht van Nederland naar Maleisië. Deze kun je apart boeken: zie vluchten.
  – De luchthavenbelasting op binnenlandse vluchten en vertrekbelasting.
  – Eco belastingen voor de meeste eilanden, die door de overheid als beschermd ‘Marine Park’ (beschermd natuurgebied) zijn bestempeld. Het gaat om enkele euro’s, die je alleen bij aankomst op de eilanden kan betalen.
  – Facultatieve excursies, zoals snorkeltrips en junglewalks op de eilanden
  – Juli en Augustus gelden als hoogseizoen, prijzen zijn in deze periode iets hoger.

  Maleisië rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de rondreis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan in Mijn Reisplan, we zullen een aangepaste prijsopgave doen.

  Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

  Bekijk hier onze Borneo rondreizen
  x
   
  /* */